Camping i Østrig

Campingferie i Østrig camping

Østrig er berømt for sin storslåede natur og friske bjergluft, hvad gør Østrig til en ideel campingferiemål for hvile og afslapning på hyggelige campingpladser i Østrig - det lille eventyrlignende land. Du kan også bruge din campingferie til at besøge historiske østrigske byer som Wien, Graz, Salzburg og Innsbruck.

Mere end halvdelen af Østrig er alper med landsbyer i dalene, hvorfra man kan tage udgangspunkt til bjergvandringer, mountainbiketure eller cykelture. Her finder du ingen store satellitbyer - til gengæld finder du ofte alpebyer med lokalt præg.

Campingpladser i Østrig

Campingpladser i Østrig er omgivet af de majestætiske Alper, sneklædte tinder, flotte bjergsøer og uendelig fyrreskove. Der er ingen bedre base end din campingplads for at nyde disse omgivelser, med sine smukke barokke og romantiske byer, som Innsbruck, Salzburg og Wien.

Kør-selv-ferie i Østrig

Østrig er det oplagte rejsemål til en kør-selv-ferie både sommer og vinter. Her bliver du omfavnet af en gæstfrihed, hygge og en imponerende natur, som du bare konstant vil fotografere.
Om sommeren er landets bycentre fulde af liv, når folk nyder de hyggelige fortovscaféer på de mange torve. Tag på storbytur til Wien fra Tulln camping. Attraktionerne på denne campingplads ved Donau flodens breder inkluderer vandsport, en vandsjov-park og et aktivitetsprogram til børnene. Campingpladser i Østrig tilbyder specielle vandre- og cykelruter for at sikre, at I får set det bedste Østrig har at byde på. En campingferie i Østrig kan varmt anbefales til hele familien!

Camping nær østrigske byer

Har finkultur i byerne mere din interesse, er camping ferie i Østrig også en god mulighed: Østrig kan prale af autentiske bjerglandsbyer og byer fyldt med traditioner og historiske bygninger.

  • Landsbyer
    Den smukke bjergby Villach Nestles i den sydlige provins Kärnten. Sprængfyldt med historie og kultur. Landsbyer er lige så fantastiske som handelsbyer. Fra denne by på bredden af floden Drau, kan du være i enten Italien eller Slovenien inden for en halv time.
  • Salzburg
    Salzburg og Wien er et besøg værd fra din campingplads. Salzburg er kendt som byen, hvor Mozart blev født og er blevet centrum for klassisk musik i Østrig. Det man absolut må opleve i Salzburg, er ”Mozarteum”, den smukke gade Getreidegasse og kapellet på Mariaplatz.
  • Innsbruk
    Innsbruck er den kulturelle hovedstad i den østrigske delstat Tyrol. Camping er en virkelig populær mulighed her, både sommer og vinter. Innsbruck har betagende omgivelser, mange seværdigheder og arkitektur, som gør det til en by, som du bare er nødt til at besøge.

Camping i Østrig Karnten campingpladser

Camping i Østrig Tyrol campingpladser

Camping i Østrig Steiermark campingpladser

Når du rejser til Østrig kan du fylde dine lunger med masser af frisk bjergluft på en vandring eller prøve kræfter med stigningerne på en mountainbike. Du har også muligheden for at mærke adrenalinsuset ved riverrafting på de fossende floder eller bare slappe af ved en af de mange store badesøer.

Her er de mest populære campingpladser i Østrig:

Østrig - skiferie for hele familien

Skisport i Østrig er en nationalsport, og landet kan prale af imponerende 8.000 skianlæg. De fleste skiferie-områder i Østrig er bygget med hele familien for øje. Det betyder, at du på din Østrig skiferie finder masser af børnevenlige pister og lifte. Der er udfordringer for store og små på skiferie i Østrigske Alper, og så er her en hyggelig, charmerende østrigsk stemning!

Tags: camping Østrig , campingferie Østrig , campingladser Østrig