Rovinj - Istriens mest romantiske by

Rovinj camping Kroatien

Rejser du til Istrien må du ikke snyde dig selv for 1700 år gamle kystbyen Rovinj, der emmer af romantik. Der er flere hyggelige campingpladser ved Rovinj i Kroatien, så du kan udforske den charmerende by.

Vandrer du i den gamle bydel, kommer du gennem små snævre gader med slidte men farverige facader og smukke pladser. Mange kunstnere bliver inspireret af de smukke omgivelser i Rovinj, og du forstår hurtigt hvorfor. Den fotogene katedral Skt. Euphemia med det 60 meter høje klokketårn er byens ubestridte varetegn. Udsigten herfra er ganske enkelt enestående.

Læs mere

Vrsar – campingferie ved strand

Vrsar camping Kroatien Istrien

Havnebyen Vrsar med sin lange historie og traditioner er en unik del af Istriens arv. Campingplads Porto Sole ligger nær den smukke by i Kroatien. Camping er godt beliggende ved strand og tæt ved hyggelig lilleby Vrsar, med en masse hyggelige restauranter.

Forestil dig en smuk gammel fiskerlandsby fra middelalderen med kirker og andre seværdigheder. Så har du allerede et godt billede af, hvad der venter dig, når du rejser til Vrsar i Istrien. Vrsar ligger flot højt over bugten med kirken som byens kendetegn. Du har en fantastisk udsigt over området.

Læs mere