Rovinj - Istriens mest romantiske by

Rovinj camping Kroatien

Rejser du til Istrien må du ikke snyde dig selv for 1700 år gamle kystbyen Rovinj, der emmer af romantik. Der er flere hyggelige campingpladser ved Rovinj i Kroatien, så du kan udforske den charmerende by.

Vandrer du i den gamle bydel, kommer du gennem små snævre gader med slidte men farverige facader og smukke pladser. Mange kunstnere bliver inspireret af de smukke omgivelser i Rovinj, og du forstår hurtigt hvorfor. Den fotogene katedral Skt. Euphemia med det 60 meter høje klokketårn er byens ubestridte varetegn. Udsigten herfra er ganske enkelt enestående.

Havnen er dejlig livlig og et yndet mål for lystsejlere. Rovinj bugner desuden af trendy forretninger og lækre restauranter i alle prislejer.

Campingpladsen Polari ligger syd for Rovinj, ved en skjult bugt i Kroatien. Hvis du ønsker en kølig dukkert på campingpladsen kan du tage en tur i den pragtfulde swimmingpool, som også har en lav ende for de mindste. Du kan slappe lækkert af på liggestolene eller på en af de mange skyggerige græsenge rundt om swimmingpoolen. På denne skyggerige græseng kan dine børn lege! Ved swimmingpoolen er der en tilstødende poolbar, hvor du kan nyde en lækker snack eller en forfriskende drik. Selvfølgelig kan du også tage ud og spise i den flotte restaurant, som ligger ved havet, på campingpladsen Polari, eller i en af restauranterne som ligger på gå-afstand fra campingpladsen.

På campingpladsen Polari kan du også være sportslig aktiv. Om du har lyst til paragliding eller billard, lære at dykke eller spille (bord)tennis, fodbold, cykle, surfe, skyde med paintball, spille beachvolley, lære at danse eller svømme eller dyrke fitness, her kan du det hele. Der er også en sjov minigolfbane: sjovt for hele familien! Det er muligt at gøre brug af internettet, og hunde er tilladt mod merbetaling.
Den gamle by Rovinj med de stejle gader i centrum, er nem at besøge ud fra campingpladsen. Den regulære taxibåd eller bussen bringer dig nemt til Rovinj.

Camping Amarin er beliggende i smukke og rolige omgivelser tæt ved Adriaterhavets strande, kun ca. 3 km nord for den 1700 år gamle by Rovinj. Fra campingpladsen er der en skøn udsigt over byens centrum. Campingpladsen er en del af feriebyen Amarin, hvis faciliteter kan benyttes, heriblandt restaurant, pizzeria, frisør, tennisbaner, minigolf, aviskiosk og swimmingpool med separat børnepool. Den udendørs swimmingpool er et saltvandsbassin. Der er ligeledes mulighed for at leje både og cykler. På selve campingpladsen er der mange faciliteter, såsom en dejlig swimmingpool med vandrutsjebaner, hvoraf den ene ender direkte ude i havet. Aktivitetsprogrammet er veltilrettelagt, og byder på oplevelser for alle aldersgrupper. Desuden findes der restaurant, bar, supermarked, lækre renoverede toiletbygninger inklusiv en hundebruser. Der er en lille havn. Omkring Amarin kan man prøve flere sportsgrene, herunder mange forskellige former for vandsport f.eks. surfing, sejlads og dykning.

Populære campingpladser i Rovinj

Tags: camping Kroatien , campingferie Kroatien , campingpladser Kroatien , Istrien camping