Vrsar – campingferie ved strand

Vrsar camping Kroatien Istrien

Havnebyen Vrsar med sin lange historie og traditioner er en unik del af Istriens arv. Campingplads Porto Sole ligger nær den smukke by i Kroatien. Camping er godt beliggende ved strand og tæt ved hyggelig lilleby Vrsar, med en masse hyggelige restauranter.

Forestil dig en smuk gammel fiskerlandsby fra middelalderen med kirker og andre seværdigheder. Så har du allerede et godt billede af, hvad der venter dig, når du rejser til Vrsar i Istrien. Vrsar ligger flot højt over bugten med kirken som byens kendetegn. Du har en fantastisk udsigt over området.

For foden af Vrsar ligger havnen, der er beskyttet af flere småøer lige uden for bugten. Havnen tiltrækker elegante lystbåde, der vipper i takt med bølgernes rolige rytme. Du kan spise et nyt sted hver aften langs havnepromenaden på en af de mange indbydende restauranter eller caféer. De populære stenstrande lokker dig med det krystalklare vand.

Campingplads Porto Sole ligger blot 1 km væk fra Vrsar på den solrige Adriaterhavskyst. Denne campingplads i Kroatien er beliggende ved en dejlig bugt kun ti minutters gang fra centrum. Der er en butik, swimmingpool, ingen støjgener og en masse aktiviteter på campingpladsen. God engelsk/tysk talende personale.

Her på Porto Sole camperer man ved Adriaterhavet på en 1,5 km lang og 10 meter brede stenstrand, hvor der er anlagt specielle flade solbadningsområder. Der er en smuk udsigt over den stadigt skiftende kystlinje, som er så karakteristisk for denne region.
Porto Sole er et sted, hvor du straks vil føle dig hjemme. Der er et dykkercenter, og der er masser af vandsportsfaciliteter såsom sejlads, kano, og endda paraglidning. Eller måske har du lyst til en omgang tennis, volleyball eller fodbold. Barerne og restauranterne på campingplads Porto Sole er blevet renoveret.

Camping Porto Sole Kroatien Istrien

Andre campingpladser ved Vrsar »

Tags: camping Kroatien , campingpladser Kroatien , Vrsar camping , Istrien camping