Campingpladser i Venedig, Italien

Venedig camping campingpladser i Italien

Camping i Venedig tilbyder dig mulighed for at nyde en romantisk ferie under den gæstfrie italienske sol. Denne verdensberømte by er virkelig imponerende. Venedig vil gå dig lige til hjertet!

Det er svært at fatte, men Venedig er bygget på over 100 øer, som gennem århundrederne er blevet forbundet med broer, indtil de i dag udgør en sammenhængende by, omgivet af vand. Du kan nyde bådture langs kanalerne, vandre blandt de gamle bygninger og slappe af på din campingplads.

Der findes ingen andre byer som Venedig. Byen er på alle måder unik, magisk og mystisk. Ikke alle ser det på deres få timers besøg, men giv den tid og så vil du opdage dens enestående charme og mange hemmeligheder.

Seværdigheder på campingferie i Venedig

Italiens mest romantiske by har en unik atmosfære, som du simpelthen er nødt til at opleve med udgangspunkt fra din campingplads. Med sine mange kanaler, smukke bygninger og smalle gader er Venedig ikke et sted man bliver træt af. Der er masser at nyde:

  • Basilica San Marco
    En imponerende bygning i Venedig er katedralen San Marco. Denne charmerende bygning er fra 1050 og er et sandt skue. Inde i katedralen kan man opleve det berømte alter La Pala d´Oro. Altret er beklædt med ædelstene.
  • Dogepaladset
    Dogepaladset, der ligger på Markuspladsen, var i højere grad regeringspaladset i Venedig end det var dogens domicil. Det er sidenhen blevet til museum. Denne charmerende bygning kan dateres helt tilbage til det 9. århundrede.
  • Basilica di Santa Maria della Salute
    Denne barokko kuppel kirke, der blev færdig i 1687, er ren elegance. Basilikaen strækker sig langs Canal Grande på præcis det sted, hvor denne kanal, den vigtigste kanal i Venedig, føres ud i havet. Fra bygningen er der en fantastisk udsigt over byen!

Venedig camping bestil campingpladser i VenedigKombiner dine oplevelser med venetiansk afslapning på din campingplads. Lido er en strand lige uden for Venedig, og det er et perfekt sted til at nyde det skønne italienske vejr. Her slipper man for byens travlhed og får i stedet for et romantisk paradis.

Camping i Venedig

Hvis du søger en ferie med alle bekvemmeligheder så byder Venedig på en række muligheder for at nyde en luksus camping i Venedig området. Du kan også vælge at bo i eget telt eller campingvogn eller leje en hytte, bungalow telt eller mobilhome. Venedig har den perfekte indkvartering for enhver campist. Børnene vil nyde en ferie på en campingplads. Venedig har en række campingpladser med pool, legeplads og underholdningsprogram for børn.

Here er de mest populære campingpladser i Venedig:

Tags: campingferie Italien, camping Italien, camping Venedig, campingpladser Venedig