Oplev Toscana på campingferie

Toscana campingferie, camping Italien

Toscana er uden tvivl Italiens mest populære region, og her venter mange dejlige oplevelser, fantastiske vine, lækker mad og smuk natur. Hvis du vælger at bo på en campingplads i Toscana, er du garanteret en afvekslende ferie. Med strande, kultur og natur har Toscana det hele!

Regionen er et af de mest besøgte i Italien og er perfekt til en campingferie. Med de mange fantastiske campingpladser i regionen, er der altid én der passer til til dig.

Det nordlige og østlige Toscana

Her er utallige muligheder for oplevelser; en af vores egne favoritter er en tur til Lucca med den smukke gamle bymidte. Parkér bilen udenfor bymuren og gå en tur i de gamle snævre gader. Der er inde bag murene ligger nogle gamle hyggelige osteriaer (restauranter) der serverer fantastisk mad. Yderligere var det også her komponisten Puccini er født, så er I til opera og klassisk musik, så er der dagligt mulighed for at komme ind at lytte til en lille koncert.

Der er mange andre udflugtsmuligheder i denne del af Toscana:

  • Pisa med det skæve tårn. Pisa har faktisk mere Middelalder end Rom, flere romerske levn end Firenze og mere autentisk charme end ni ud af ti italienske byer.
  • Firenze, der er fyldt med gode shopping muligheder og den gamle smukke domkirke
  • Kurbyen Montecatini Terme mellem Lucca og Firenze
Firenze camping campingferie Italien

I området ligger der også en del factory outlet centre, med gode priser på mærkevarer.

I hjertet af Toscana

Området er udover den verdenskendte Chianti vin, også kendt for sine smukke byer med tykke mure omkring som fx. San Gimígnano og Pienza. Nord for Siena, i Chianti Classico området, produceres vel nok nogle af Italiens allerbedste vine, og et besøg på en vingård eller to kan bestemt anfefales.

Det kan du bl.a. bruge tid til:

  • Ture til de smukke middelalderbyer Siena, San Gimígnano mm.
  • En tur i vinområdet, og snyd jer ikke for de små smukke byer som ligger mange steder, fx Gaiole, Greve eller Radda /li>
  • Er I til en god vin, så produceres den berømte Brunello vinen i Moltalcino syd for Siena.
Toscana camping rejser italiensk vin

Campingpladser i Italien Toscana campingUdover disse smukke byer, så glem ikke at besøge den fantastiske ø Elba under din ferie i Toscana. Vulkanøen, som ligger 10 km ud for kysten, er hjemsted for en række fantastiske strande med azurblåt hav og er meget elsket blandt dykkere.

Campingpladser i Toscana

Hvis du og din familie er på udkig efter den ideelle campingplads så tilbyder Toscana en række fremragende steder, hvor du kan bo i eget telt eller campingvogn. En del campingpladser tilbyder også udlejning af feriebolig. En række campingpladser i Toscana tilbyder endda også SunLodge, en stilfuld mobil home, hvor du bor i luksus og med megen komfort!

Hvis du vælger en camperingferie i Toscana, vil du være omgivet af betagende natur. Campingpladser i Toscana er beliggende i et af de smukkeste regioner i Italien – et kuperet landskab med fyrretræer og vinmarker. Det Toscanske landskab inviterer til uforglemmelige vandreture.

En ferie i Toscana er en fantastisk måde at nyde det sydeuropæiske klima på. Toscana har et subtropisk klima og en fantastisk kyststrækning med smukke strande, hvilket betyder at dage på standen stærkt kan anbefales!

Alle campingpladser i Italien »

Here er de mest populære campingpladser i Toscana:

Tags: campingferie Italien, camping Italien, campingpladser Italien , Toscana , camping Toscana