Camping i Alsace - c'est magnifique!

Camping i Alsace, campingferie Alsace Frankrig

På en campingferie i Alsace kan I nyde alt det smukke ved denne ekstraordinære franske region. Alsace, i modsætning til de andre franske regioner, er præget af både fransk og tysk indflydelse.

Ordet "Magnifique" beskriver alt om denne smukke region. Alsace ligger i midten østlige til nord-østlige Frankrig. Det er bundet til nord af Tyskland og mod øst af Rhinen, mod syd af Schweiz og regionen Franche-Comté og mod vest af de smukke Vogeserne og regionen Lorraine . Det nederste område, der stiger fra Rhinen, er ternet med vinmarker. De højere skråninger er skovklædte og drysset med klostre og gamle slotte. Regionen Alsace består af departementerne Bas-Rhin og Haut-Rhin. Dens vigtigste byer er Colmar, Mulhouse og den regionale hovedstad Strasbourg.

Camping Alsace, campingpladser Frankrig AlsaceAlsace har et varieret landskab og en blanding af franske og tyske ingredienser. Det viser sig i vingårdene, de farverige byer, blomsterudsmykkede balkoner og den krydrede mad. Størstedelen af befolkningen taler fransk med en særlig tysk accent, køkkenet er en dygtig blanding af fransk og tysk madlavning, og mange af regionens byer har tyske navne.
Alsace byder også på mange og varierede seværdigheder. Gode muligheder for vandring og mountainbiking, et spil tennis eller gallop på hesten gennem de store skove. Det hele er muligt. Der er også rig mulighed for vandsport i denne region. På en camping i Alsace er I omgivet af det grønne og I kan vælge om I vil være aktive eller slappe af.

Fra en camping i Alsace kan I besøge en række fine byer. Tag en historisk tur rundt i middelalderbyen Colmar eller besøg Mulhouse, den gamle håndværksby. Strasbourg er også en by, der er værd at besøge. Glæd børnene med et besøg i Europapark, en temapark nær byen Rust i Tyskland. Alsace er kendt for sine vingårde. Nyd et glas fremragende hvidvin, mens I slapper af på en solrig terrasse – et skønt ferieminde fra jeres camping i Alsace.

Populære campingpladser i Alsace

Kort over Alsace

Tags: camping Frankrig , Alsace, camping Alsace, campingferie Alsace , campingpladser Alsace