Camping i Languedoc-Roussillon

Camping languedoc-roussillon campingpladser i Frankrig

Dejlige strande, sjove befæstede byer, cykling... Hvad mere kan man ønske sig på en campingferie? Skal du campere i Languedoc-Roussillon i Sydfrankrig?

Campingpladser i Languedoc-Roussillon er meget populære. Her kan du nyde en smuk panoramaudsigt, strande, fiskerlandsbyer og sjove ture fra Carcassonne til Canal du Midi og Aigue-Mortes til Pont du Gard. Languedoc-Roussillon er en feriedestination fuld af overraskelser!

Camping Languedoc-Roussillon, campingpladser Frankrig Languedoc-RoussillonDen franske region Languedoc-Roussillon ligger i den sydvestlige del af Frankrig, og følger kurven for hele Middelhavet fra Provence til den spanske grænse. En vidunderlig strand strækker sig hele vej ved Middelhavet. Her finder du gode resorts såsom Vendres og Cap d'Agde, sjove vandsport aktiviteter i Middelhavet og charmerende fiskerlandsbyer som Sète og Palavas. Denne smukke kyststrækning strækker sig langt inde i landet fra de spektakulære bakker, bjerge og kløfter i Cevennerne.

Carcassonne og Canal du Midi

Languedoc-Roussillon er sammensat af to provinser og opkaldt efter langue d'oc, et gammel sprog, der er relateret til catalansk, og Roussillon i det sydligste Languedoc. Autenticitet er nøglen her. Oplev World Heritage Carcassonne, som er den smukkeste middelalderby i Europa, og tag en cykeltur langs Canal du Midi. Tag en spadseretur gennem den befæstede by Aigue-Mortes og tag en dukkert i floden Pont du Gard. Her er dagsture ad libitum!

Seværdigheder i Sydfrankrig

Omkring din campingplads i Languedoc-Roussillon finder du natur og kultur i overflod og med de følgende seværdigheder tæt på, er camping i Sydfrankrig fantastisk.

  • Campingpladser i Perpignan
    Denne middelalderlige by er et fantastisk sted at besøge fra din campingplads. Perpignan byder på en række museer, en fantastisk katedral og kongerne af Mallorca´s slot.
  • Campingpladser i Carcassonne
    Byen Carcassonne må man ikke glemme, hvis man opholder sig på en campingplads i det sydlige Frankrig. I byens centrum er der en fæstning fra middelalderen; La Cité, som er næsten helt intakt.
  • Campingpladser i Montpellier
    Denne smukke by kan prale med et attraktivt gammelt centrum, som egner sig perfekt til et besøg med hele familien. Montpellier kan også prale af en fin zoologisk have.

Naturen i den solrige region Languedoc-Roussillon er også et besøg værd. I Sydfrankrig er der en del nationalparker heriblandt de catalanske Pyrenæer og en del af Cévennes, og regionen er desuden fyldt med skove, floder, klipper og kalksten.

Languedoc-Roussillon tilbyder mange muligheder for en oplevelsesrig campingferie. Udover at leje en standplads på campingpladsen, har du mulighed for at leje en bungalow, en mobil home, en hytte eller en luksus mobil home. Alt dette er med til at campisterne får en fantastisk ferie i Sydfrankrig!

Kort over Languedoc-Roussillon

Tags: camping Frankrig , camping Sydfrankrig , camping Languedoc-Roussillon