Camping på Cote d'Azur - ved havet i Sydfrankrig

Camping i Côte d'Azur campingferie den franske Riviera

Det franske område Côte d'Azur, også kendt som den franske Riviera eller Provence, er en internationalt anerkendt camping feriemål i Sydfrankrig. Den franske Riviera er den perfekte ramme for camping ferie i Côte d-Azur med venner og familie.

Provence er en favorit fransk rejsemål for sin strålende solskin, duftende lavendelmarker og Middelhavskysten. Camping i Côte d'Azur betyder sol, strand, verdens kendisser og shopping. Uanset hvordan man ser på det, oser den franske Riviera af stil og raffinement. For nogle er det de lange strande omkranset af azurblå vand og middelhavsklima, der gør Côte d'Azur perfekt til campingferie. For andre er elegante Cannes, stilfuld Nice og fyrstelige Monaco simpelthen uimodståelig.

Camping Cote d'Azur campingpladserMen der er langt mere at opleve i regionen end bare glamour. Autentisk provencalsk kultur, gastronomi og vin er blandt Frankrigs fineste i Provence. Mens naturskønne højdepunkter er den Gorges de Verdon, Pont du Gard og duftende parfume by Grasse.

Oplevelser tæt på din campingplads

Der er mange dagsture, som du kan tage på med udgangspunkt fra din campingplads i Côte d'Azur. Provence er fuld af romerske ruiner. Vi nævner et par byer, som er værd at besøge:

 • Pave byen Avignon
  En by, der bør besøges i løbet af dit ophold på en campingplads, er Avignon. Der er utallige monumenter i denne tidligere pave by.
 • Amfiteatre i Arles og Orange
  Hvis du er interesseret i romertiden så kan du se smukke amfiteatre i Arles og Orange, hvor den turbulente romerske historie bliver bragt til live.
 • Havnebyen Saint Tropez
  Denne by på den Côte d´Azur blev oprindelig populær pga. Brigitte Bardot. Med sin turbulente fortid er byen St. Tropez værd at besøge, når du opholder dig på en campingplads.
 • Når du camperer i Provence kan du leje en standplads eller en dejlig feriebolig såsom en mobilhome eller en bungalow. Du kan også bo i en af områdets dejlige SunLodges på en campingplads i Provence-Alps-Côte d´Azur.
  Provence tilbyder også dine børn et skønt ophold på en campingplads. Provence har campingpladser med pools, legeplader og underholdning.

  Det er nok fordi Côte d'Azur tilbyder så meget til rejsefolk i alle aldre, der bringer dem tilbage år efter år. Strande, charmerende byer, glamour og shopping fra Monte Carlo til St. Tropez - oplev den helt unikke stemning på Côte d'Azur i Sydfrankrig!

  Kort over Cote d'Azur

  Tags: camping Côte d'Azur , campingpladser Côte d'Azur , Côte d'Azur , Provence , Sydfrankrig , camping Sydfrankrig