Camping i Languedoc-Roussillon

Camping languedoc-roussillon campingpladser i Frankrig

Dejlige strande, sjove befæstede byer, cykling... Hvad mere kan man ønske sig på en campingferie? Skal du campere i Languedoc-Roussillon i Sydfrankrig?

Campingpladser i Languedoc-Roussillon er meget populære. Her kan du nyde en smuk panoramaudsigt, strande, fiskerlandsbyer og sjove ture fra Carcassonne til Canal du Midi og Aigue-Mortes til Pont du Gard. Languedoc-Roussillon er en feriedestination fuld af overraskelser!

Læs mere

Camping på Cote d'Azur - ved havet i Sydfrankrig

Camping i Côte d'Azur campingferie den franske Riviera

Det franske område Côte d'Azur, også kendt som den franske Riviera eller Provence, er en internationalt anerkendt camping feriemål i Sydfrankrig. Den franske Riviera er den perfekte ramme for camping ferie i Côte d-Azur med venner og familie.

Provence er en favorit fransk rejsemål for sin strålende solskin, duftende lavendelmarker og Middelhavskysten. Camping i Côte d'Azur betyder sol, strand, verdens kendisser og shopping. Uanset hvordan man ser på det, oser den franske Riviera af stil og raffinement. For nogle er det de lange strande omkranset af azurblå vand og middelhavsklima, der gør Côte d'Azur perfekt til campingferie. For andre er elegante Cannes, stilfuld Nice og fyrstelige Monaco simpelthen uimodståelig.

Læs mere

Camping i Alsace - c'est magnifique!

Camping i Alsace, campingferie Alsace Frankrig

På en campingferie i Alsace kan I nyde alt det smukke ved denne ekstraordinære franske region. Alsace, i modsætning til de andre franske regioner, er præget af både fransk og tysk indflydelse.

Ordet "Magnifique" beskriver alt om denne smukke region. Alsace ligger i midten østlige til nord-østlige Frankrig. Det er bundet til nord af Tyskland og mod øst af Rhinen, mod syd af Schweiz og regionen Franche-Comté og mod vest af de smukke Vogeserne og regionen Lorraine . Det nederste område, der stiger fra Rhinen, er ternet med vinmarker. De højere skråninger er skovklædte og drysset med klostre og gamle slotte. Regionen Alsace består af departementerne Bas-Rhin og Haut-Rhin. Dens vigtigste byer er Colmar, Mulhouse og den regionale hovedstad Strasbourg.

Læs mere